Lördag.

Ja då är det lördag, snart slut på denna vecka och jag lyckades få in 3 gympass, en amerikansk fotbollsträning, en krav maga träning och även en förmiddag i backen med brädåkning.  

Deffningen går bra, nu har jag slutat vara hungrig stup i kvarten och har inte alls samma sötsug längre. Det som jag känner är jobbigt just nu är att jag inte riktigt orkar lika mycket när jag tränar. En sådan enkel sak som i bänkpressen där jag på en viss vikt lätt klarade av 3x10 förut orkar jag nu 10+8+8, vilket känns sådär. Men jag tuggar på och kämpar vidare. Jag tänker inte ge mig och det känns ju väldigt bra att det börjar synas på kroppen och att jag själv ser resultaten i spegeln. 
 
Annars har det varit en bra vecka, jag fick i onsdags ett nytt jobb! Så på tisdag börjar jag jobba på Telia supporten. Jag jobbar hela helgen på kasinot är just nu inne på natt 3 av 4 och det känns att man har jobbat 12 timmars pass. Det positiva är att idag ställer vi om till sommartid och det betyder att vi stänger 1 timme tidigare idag. 

Jag hoppas att ni haft en bra vecka och att ni kanske slagit några personbästa! Fortsätt kämpa på! 
 
// Mattias